Mindhunter
İşinden memnun olmayan rehine arabulucusu Holden Ford(Jonathan Groff) ve tecrübeli ajan Bill Tench(Holt Mac Callany) 70’lerin ikinci yarısında katil profillendirme üzerine yeni bir çalışma başlatırlar.Bu nedenle ülkede nam salmış birbirinden tehlikeli seri katiller ile yüzyüze görüşmeler yaparak iki sorunun cevabına bulmaya çalışırlar.
İnsanı cinayete hangi sebepler iter ve seri katillerin cinayet işleme motivasyonu nedir.Katil profillendirme denilen bu teknik ileride FBI için cinayet soruşturmalarında çok yardımcı olacaktır.
İki ajanımıza Fringe’den hatırladığımız Olivia(Anna Torv) bu sefer ajan değil üniversitede psikoloji üzerine dersler veren doktor olarak görüyoruz.Şüphesiz dizinin en gerilimli ve merakla izlenen sahneleri cezaevindeki seri katiller ile yapılan yüzyüze görüşmeler.
Kimler yokki.2.06 boyu,136 IQ’suyla nekrofil seri katil Kemper,katliam mahkumu Richard Speck,seri katil Jery Brudos,tecavüzcü seri katil Monte Ralph Rissel.Dizinin en önemli sahneleri bu canilerle kahramanlarımızın yüzyüze görüşme sahneleri.Katillerin kan donduran anlatımları gerilimde zirve yapıyor.

En çok dikkat çeken oyunculuk performansı kesinlikle Kemper rolünü oynayan Cameron Britter’’a ait.Cüssesiyle,manüpilasyondaki ustalığıyla,hal ve hareketleri,konuşma tarzı etkileyici.
2. sezonu onay alan dizinin yeni yayın dönemi eylül-ekim ayları olarak belirlendi.Önümüzdeki sezon geçtimiz sene hayatını kaybeden meşhur seri katil Charles Manson’ı göreceğiz.
Herkese iyi seyirler


Paylaşırmısın:

Barış Tutunan

Ben istiyorum ki; Film, siz sinema salonunu terk ettikten sonra başlasın. Jacques Tati

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Bir türlü fırsat bulup da izleyemediğim ama çok merak ettiğim bir dizi Mindhunter. Hazır 2. sezon tarihi belli olmuşken başlasam mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. İzlemenizi tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  3. Mindhunter dizi tavsiyesi için teşekkürler.

    YanıtlaSil